Το Squonk Mod που μας παρουσιάζει η Vandy Vape και ο Tony B από το The Vapor Trail Channel είναι το Pulse BF Box Mod, μια συσκευή που δημιουργήθηκε για ατμιστές που θέλουν να “μπουν” στο squonking οικονομικά και παράλληλα με ασφάλεια. Το Pulse είναι ένα μηχανικό BF μοντάκι κατασκευασμένο από Nylon/ABS, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για 3D printed mods υψηλής ποιότητας! To μπουκαλάκι σιλικόνης των 8ml με ένα απαλό “ζούλιγμα” τροφοδοτεί μεσω του BF Pin το Deck του ατμοποιητή μας. Η συσκευή λειτουργει με μία μπαταρία 20700 αλλά και μπαταρία 18650 με την χρήση αντάπτορα που περιέχεται στην συσκευασία (στην συσκευασία δεν περιλαμβάνεται η μπαταρία). Οι κατάλληλοι ατμοποιητές για Squonk μοντάκια όπως το Pulse BF Box Mod είναι οι BF (Bottom Feed) RDAs (Rebuildable Dripping Atomizers) η αλλιως BF Drippers που έρχονται με BF pin!Κατάλληλοι ατμοποιητές: Pulse RDA 24mm / Drop RDA 24mm

Προσοχή: Το συγκεκριμένο mod απευθύνεται σε πολύ έμπειρους χρήστες που γνωρίζουν τη λειτουργία των μηχανικών mod, δηλαδή των συσκευών που δεν διαθέτουν ηλεκτρονική πλακέτα.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 77mm*50mm*27mmΒάρος: 170g

Σπείρωμα: 510

Χωρητικότητα δοχείου: 8ml

Υλικό κατασκευής: Nylon/ABS

Μπαταρίες τύπου 20700 ή 18650

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1: Πολύ μεγάλη προσοχή στο στήσιμο της αντίστασης, μονή ή διπλή, πρώτα δοκιμάζουμε σε ένα κανονικό Mod για τυχόν βραχυκύκλωμα και έλεγχο ωμικότητας και έπειτα στο μηχανικό Squonk Mod μας.

2: Θα χρειαστεί μία ή δύο ( ανάλογα το μοντέλο ) καλές μπαταρίες με μεγάλο αμπεράζ αποφόρτισης έτσι ώστε να αντέχει στα ρεύματα που θα ζητηθούν ( Sony VTC, LG, Sanyo κτλ).

3: Δεν θα πρέπει για λόγους ασφαλείας η συνολική αντίσταση να κατεβαίνει κάτω από τα 0.4 – 0.5 ohm γιατί μετά θεωρείται βραχυκύκλωμα ως προς τη μπαταρία.

4: Πολύ καλός καθαρισμός επαφών μπαταρίας και θετικού πόλου, μπορούμε να το καθαρίζουμε σχολαστικά με καθαρό οινόπνευμα ή αλκοόλη που όμως να μην έρθει σε επαφή με σωληνάκια ή το δοχείο σιλικόνης.

5: Πάντα να κλειδώνετε τη συσκευή όταν δεν την χρησιμοποιείτε ή όταν τη μεταφέρετε. Διαθέτει κλείδωμα στο εσωτερικό της συσκευής με έξυπνο διακόπτη όπως θα δείτε και παρακάτω σε φωτογραφία.H συσκευασία περιλαμβάνει:

1* Pulse BF Squonk Box Mod

1* Aντάπτορα για την μπαταρία 18650

1* User Manual

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Pulse BF Squonk By Vandy Vape mod box

  • Κωδικός Προϊόντος: mechanicmod02
  • Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
  • 39,50€


Διαθέσιμες Επιλογές

Εξαντλήθηκε

(Περιμένουμε νέα παραλαβή)

Είδες Πρόσφατα!